Le Manzane - RÓSEO Brut
Le Manzane je rodinné vinařství nacházející se v srdci oblasti Prosecco, známé svými kvalitními šumivými víny, která odrážejí tradici a jedinečnost tohoto regionu.
Teplota podávání: 5–7 ˚C
Roční produkce: 35–40 tisíc lahví
Obsah alkoholu: 11,5 %
Zbytkový cukr: 11–12 g/l
Velikost lahve: 750 ml
Doporučené párování: rolky z mečouna, ovocné špízy, kuřecí kousky s granátovým jablkem
Odrůdy hroznů: Glera, Merlot a místní odrůdy
Vinice a půda: vinice jsou pěstovány na středně těžkých jílovitých půdách.
Sklizeň: ručně sbírané od konce srpna do začátku září
Vinifikace a zrání: jemné lisování hroznů, studená statická dekantace moštu (5–7 °C) a zahájení alkoholové fermentace při kontrolované teplotě 18 °C. Další fermentace v ocelových tancích při 15 °C po dobu 50 dnů a odpočinek na kalech po dobu 30 dnů. Víno zraje v lahvích po dobu 40 dnů před uvedením na trh.
Charakteristika vína: Silná ovocná vůně, svěží chuť a výrazné tóny červeného ovoce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.