Typ: Šumivé prosecco Odrůdy: 85 % Glera Původ: Conegliano - Vittorio Veneto, Treviso Metoda výroby: Fermentace bílého vína, metoda Charmat Obsah alkoholu: 11,5 % Zbytkový cukr:...
Typ: šumivé proseccoHrozny: 85 % GleraPůvod: provincie TrevisoTechnika výroby: fermentace bílého vínaMetoda šumivého vína: metoda CharmatObsah alkoholu: 11 %Zbytkový cukr: Brut...
Typ: Šumivé prosecco Odrůdy: 100 % Glera Původ: Kopce v oblasti Treviso Metoda výroby: Fermentace bílého vína, metoda Charmat Obsah alkoholu: 11,5 % Zbytkový cukr: Dry 20 g/l...
Objem: 0,75lDe Giusti - Prosecco DOC Treviso Extra DryTyp: šumivé proseccoHrozny: 85 % GleraPůvod: VenetoTechnika výroby: fermentace bílého vínaMetoda šumivého vína: metoda...
Objem: 0,2lTyp: šumivé proseccoHrozny: 85 % GleraPůvod: VenetoTechnika výroby: fermentace bílého vínaMetoda šumivého vína: metoda CharmatObsah alkoholu: 11 %Zbytkový cukr: Extra...
Objem: 1,5lDe Giusti - Prosecco DOC Treviso Extra DryTyp: šumivé proseccoHrozny: 85 % GleraPůvod: VenetoTechnika výroby: fermentace bílého vínaMetoda šumivého vína: metoda...
Typ: Šumivé prosecco Odrůdy: Glera a Pinot Nero Původ: Schválené oblasti podle regulace DOC Prosecco Metoda výroby: Fermentace bílého vína, metoda Charmat Obsah alkoholu: 11 %...
Typ: sladké šumivé vínoHrozny: 100 % Moscato GialloPůvod: VenetoObjem: 75 clTechnika výroby: fermentace bílého vínaMetoda šumivého vína: metoda CharmatObsah alkoholu: 6,5...
Typ: šumivé vínoHrozny: Glera, Chardonnay a Pinot Bianco (Cuvée Blanc de Blancs z bílých hroznů)Původ: VenetoTechnika výroby: fermentace bílého vínaMetoda šumivého vína: metoda...
Označení: Polosparklingní vínoHrozny: Bílé hroznyTechnika vinifikace: Fermentace bílého vínaMetoda perlení: Charmatova metodaObsah alkoholu: 10,5 %Zbytkový cukr: 8 g/l
Nastavení