RABÀH,Nero d’Avola - Musita
Náš hold maurským kořenům regionu, vína s výrazným a vášnivým charakterem.
Označení: DOC Sicílie 
Odrůdy: Nero d'Avola 
Oblast produkce: Západní Sicílie, kopcovité oblasti Salemi a okolí 
Půda: Jílovitá 
Vinice: Pěstování na drátěnce s vedením Gujot 
Sklizeň: Konec září 
Zrání: Přibližně 4 měsíce v ocelových a betonových silech 
Vinifikace: Odstopkování hroznů a macerace přibližně 8–10 dní. Fermentace při 26 °C s vybranými kvasinkami a častým přečerpáváním. Delestage při 2/3 alkoholové fermentace. Provedena malolaktická fermentace. 
Degustační poznámky: Sytě rubínově červená barva, tóny třešní a višní, vyniká elegancí a harmonií svých tříslovin.
Teplota podávání: 16–18 °C 
Alkohol: 14,0 % 
Objem: 75 cl
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                        